Appartementen te Puurs

4 klassieke appartementen

Appartementen te Puurs

Het appartement bestaan uit vier woongelegenheden en is gebouwd in pastorijstijl.

In het midden van het gebouw bevinden zich de toegangsdeuren van de appartementen. Deze zijn verbonden met een open buitentrap. Elk appartement krijgt zo een overdekte buitenruimte als toegang. Dit om meer openheid aan het gebouw te geven. Daardoor krijgen we een opdeling in het lange gevelvlak.

Op het gelijkvloers zijn er 2 appartementen, elk met een inkom met wc, een leefkamer, woonkeuken, 2 slaapkamers, badkamer en bergplaats. Achteraan heeft elk appartement een terras. Het linkerappartement (n° 1) heeft nog een kleine tuin. Op de verdieping zijn er 2 duplex-appartementen. Op het woonniveau bevinden zich de inkom met wc, een keuken met bergplaats en een ruime leefkamer, op het slaapniveau vinden we 2 slaapkamers, een badkamer en een linnenkamer.

De ruimte onder het dak kan benut worden als zolder. Doordat de verdieping minder diep is dan het gelijkvloers hebben deze 2 duplexen een ruim terras. 

De grootte van het perceel laat toe dat er achteraan in de tuin 4 garages geplaatst worden. Hierdoor moeten er geen wagens aan de straatkant geparkeerd worden. Appartement 1 kan de garage zelfs via zijn privétuintje bereiken. 

Intern wordt gestreefd naar een goede akoestische en thermische isolatie om zo te kunnen voldoen aan de laatste nieuwe richtlijnen aangaande EPB.